Teambuilding op Veluwe Valley!


 • Teambuilding
 • Teambuilding
 • Teambuilding
 • Teambuilding
Op Veluwe Valley staan 20 teambuildingsactiviteiten voor u klaar. Bij deze activiteiten staat samenwerken, vertrouwen, communicatie en teambuilding centraal. Een ideale manier om uw bedrijf/team te verbeteren.

Veluwe Valley bevindt zich op loopafstand van Princess hotel de Wipselberg. Deze locatie beschikt over diversen vergaderzalen en is in het bezit van een groot aantal hotelkamers. Een zeer geschikte locatie voor een (meerdaagse) training of bijeenkomst.

Teambuilding inclusief trainer.


Een extern persoon die u helpt de teambuilding binnen uw team of bedrijf te verbeteren. De trainer begeleidt u tijdens de activiteiten, geeft tips, stuurt de groep aan waar nodig en geeft feedback op de acties die hij ziet. Wenst u gebruik te maken van een trainer tijdens uw teambuildingsactiviteiten? Geef dit dan aan in het contactformulier.

Bent u zelf trainer? Dan is Veluwe Valley een uniek concept voor uw trainingen. Leerzaam in combinatie met fun. Wij verzorgen de begeleiding van de activiteiten zodat u zich volledig kunt focussen op uw groep.

De teambuildingsactiviteiten op Veluwe Valley zijn een mix van fun, actie en teambuiling. De volgende activiteiten liggen op Veluwe Valley voor u klaar:
 • Escape Room: Kan jij samen met je collega's ontsnappen uit de mexicaanse gevangenis? Of ontsnap uit de handen van 'de neus' in de heineken ontvoering!
 • Reuze ladder: samenwerken op hoogte! Het begin is simpel, maar hoe hoger u komt hoe verder de treden van de ladders uit elkaar gaan staan. U bent gezekerd door uw collega�s op de grond, samenwerken is dus een pre.
 • Brainstormbaan: eerst het denkwerk, dan de actie. Door goede communicatie bestormen jullie uiteindelijk als team de brainstormbaan.
 • Spinnenweb: het hele team moet door het web, zonder deze aan te raken. Leningheid, communicatie en samenwerking is hier zeer belangrijk. Lukt het uw team?
 • Vertrouwensopdracht: is uw team te vertrouwen? Of is het vertrouwen in elkaar weg? Is deze opdracht zinvol? Welke opdracht is dit?
 • Blind vierkant: een vierkant maken klinkt simpel, maar uw team moet dit geblinddoekt doen. Lukt het u om door goede samenwerking en communicatie het perfecte vierkant te maken?
 • Fun: uiteraard is er na het serieuze werk ook nog ruimte voor fun! Door de vele activiteiten op Veluwe Valley kunt u de leerzame dag afsluiten met vele fun activiteiten.

Vrijgezellenfeest Gelderland - Vrijgezellenfeest Apeldoorn - Vrijgezellenfeest Arnhem - Bedrijfsuitje Veluwe - Bedrijfsuitje Gelderland - Bedrijfsuitje Apeldoorn - Bedrijfsuitje Arnhem - Links
© 2017 Veluwe-Valley, onderdeel van SOS Events B.V. Alle genoemde prijzen zijn excl. 6% BTW en geldig bij minimaal 10 personen.