Bedrijfsuitje Veluwe


Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij Veluwe-Valley aan het juiste adres! Op dit evenemententerrein staan 60 activiteiten direct klaar voor gebruik! Door de verschillende activiteiten is er voor jullie bedrijfsuitje zeker iets leuks te doen. Veluwe-Valley ligt centraal gelegen op de Veluwe en is zo goed te bereiken.

Sportief, avontuurlijk of fun. Op Veluwe-Valley is alles mogelijk. Stap met zoveel mogelijk mensen in een Mini Cooper, cross een rondje door de modder met de quad, schiet vol in de roos tijdens het handboogschieten of versla het andere team met touwtrekken. Liever iets in het donker? Kies dan voor Down Under en help je collega’s met de ondergrondse opdrachten.

Door Wie oh wie is de Mol, Fort Boyard of Expeditie Robinson als (gratis) extra spelelement toe te voegen aan je arrangement maak je het bedrijfsuitje op de Veluwe extra uitdagend & spannend!


Bekijk 1 van de volgende bedrijfsuitjes:Wie oh wie is de Mol

De Mol probeert het teamuitje te saboteren! Als team strijd je tegen de andere teams om zo de grote winnaar te worden, maar natuurlijk ook om de Mol te ontmaskeren! Ervaar het spel en alle spanningen die daarbij horen!
Lees verder

Fort Boyard

Wie verzamelt de meeste munten tijdens het teamuitje? Bij winst tijdens een van de 60 activiteiten ontvang je als team een munt en het team met de meeste munten wint! Daag uit en ga de strijd aan!
Lees verder

Expeditie Robinson

Zelf de expeditie ervaren net als op tv? Op Veluwe-Valley staan diverse proeven klaar om er een spannend teamuitje van te maken. Sleep doormiddel van intelligentie, behendigheid en een beetje geluk de winst binnen!
Lees verder

Wij organiseren ook andere bedrijfsuitjes op de Veluwe!Limodropping

Neem je collega’s in de maling met dit verrassende bedrijfsuitje! Iedereen verwacht een dag vol luxe, terwijl ze in de limousine stappen. Niets blijkt minder waar…
Lees verder

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers en rijd een unieke tocht over de Veluwe. Onderweg volbrengt u diverse opdrachten tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje!
Lees verder

I Love Holland spelshow

Speel het leukste spel van Nederland als bedrijfsuitje! Daag uw collega's uit in verschillende rondes en win de Gouden Klomp. Een avond vol teambuilding en plezier!
Lees verder
Bekijk ons gehele aanbod bedrijfsuitjes op bedrijfsfeest.nl
Vrijgezellenfeest Gelderland - Vrijgezellenfeest Apeldoorn - Vrijgezellenfeest Arnhem - Bedrijfsuitje Veluwe - Bedrijfsuitje Gelderland - Bedrijfsuitje Apeldoorn - Bedrijfsuitje Arnhem - Links
© 2017 Veluwe-Valley, onderdeel van SOS Events B.V. Alle genoemde prijzen zijn excl. 6% BTW en geldig bij minimaal 10 personen.