Vrijgezellenfeest Gelderland


Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Dan ben je bij Veluwe-Valley aan het juiste adres! Op dit evenemententerrein staan 60 activiteiten direct klaar voor gebruik! Door de verschillende activiteiten is er voor jullie vrijgezellenfeest zeker iets leuks te doen. Veluwe-Valley ligt centraal gelegen in Gelderland en is dus goed te bereiken.

Sportief, avontuurlijk of fun. Op Veluwe-Valley is alles mogelijk. Stap met zoveel mogelijk mensen in een Mini Cooper, cross een rondje door de modder met de quad, schiet vol in de roos tijdens het handboogschieten of bekogel de vrijgezel tijdens de bachelor shooting. Liever iets met een beetje competitie? Kies dan voor de brainstormbaan of het levend tafelvoetbal.

Door Wie oh wie is de Mol, Fort Boyard of Expeditie Robinson als (gratis) extra spelelement toe te voegen aan je arrangement maak je het vrijgezellenfeest in Gelderland extra uitdagend & spannend!


Bekijk 1 van de volgende vrijgezellenfeestjes:Wie oh wie is de Mol

De Mol probeert het vrijgezellenfeest te saboteren! Als team strijd je tegen de andere teams om zo de grote winnaar te worden, maar natuurlijk ook om de Mol te ontmaskeren! Ervaar het spel en alle spanningen die daarbij horen!
Lees verder

Fort Boyard

Wie verzamelt de meeste munten tijdens het vrijgezellenfeest? Bij winst tijdens een van de 60 activiteiten ontvang je als team een munt en het team met de meeste munten wint! Daag uit en ga de strijd aan!
Lees verder

Veluwe-Valley Experience

Geen wedstrijdelement maar onbeperkt gebruik maken van de activiteiten? Bij de Experience kan iedereen tijdens het vrijgezellenfeest een favoriete activiteit doen! Van hersenkrakers tot sportief en van fun tot uitdagend.
Lees verder

Expeditie Robinson

Zelf de expeditie ervaren net als op tv? Op Veluwe-Valley staan diverse proeven klaar om er een spannend vrijgezellenfeest van te maken. Sleep doormiddel van intelligentie, behendigheid en een beetje geluk de winst binnen!
Lees verder

Mannen uitje

Beleef een sportieve en actieve dag en ga tegelijkertijd de strijd aan met de vrijgezel tijdens zijn vrijgezellenfeest. Met de activiteiten op Veluwe-Valley test je kracht, sportiviteit en wilskracht. Een ultieme mannen dag!
Lees verder

Vrouwen uitje

Wie van je vriendinnen is het meest behendigst, snelst en slimst? Dat ontdek je op Veluwe-Valley! Beleef een gezellig en actief uitje, samen met je vriendinnen. Door de diversiteit heeft iedereen een leuk vrijgezellenfeest!
Lees verder
Tip: Gek op hoogtes? Of juist helemaal niet? Overwin jullie angsten bij Klimbos Garderen (op de Veluwe in Gelderland)!
Klimparcours op 5 tot 18 meter hoogte en geschikt voor iedereen.

Vrijgezellenfeest Gelderland - Vrijgezellenfeest Apeldoorn - Vrijgezellenfeest Arnhem - Bedrijfsuitje Veluwe - Bedrijfsuitje Gelderland - Bedrijfsuitje Apeldoorn - Bedrijfsuitje Arnhem - Links
© 2017 Veluwe-Valley, onderdeel van SOS Events B.V. Alle genoemde prijzen zijn excl. 6% BTW en geldig bij minimaal 10 personen.