Activiteiten op Veluwe-Valley


Escape room: Mexicaanse gevangenis

Elk team wordt opgesloten in de gevangenis. De opdracht lijkt simpel; ontsnappen! Je krijgt maximaal 30 minuten de tijd om de aanwijzingen te vinden en de sloten te openen.

Escape room: Heineken ontvoering

Beleef de Heineken ontvoering zelf. Vind de aanwijzingen en open de sloten! Welk team ontsnapt als eerste, binnen 30 minuten, uit de ruimte?

Ben je getokkeld!?

Hier dagen wij twee teams uit om een teamlid naar boven te hijsen en langs de tokkelbaan zoveel mogelijk ballen in de tonnen te gooien. Welk team heeft de meeste power en scoort de meeste punten?

Potje VoetPool

Geen biljartballen, maar een reuze biljarttafel waarbij de voetballen in de pockets gespeeld moeten worden. Welk team speelt als laatste de zwarte bal ?

Quadrijden

Op onze quads kunt u zich helemaal uitleven! Het parcours zit vol bochten en vraagt het uiterste van u en uw quad! Voor deze activiteit geldt een meerprijs.

Segway rijden

Balanceer over rechte stukken en door bochten op dit unieke voertuig. Lijkt makkelijker dan het is! Voor deze activiteit geldt een meerprijs.

Kratstapelen

Er liggen 20 kratten klaar en de opdracht is duidelijk; stapel de kratten bovenop elkaar en blijf er bovenop zitten. Welk team haalt als eerst 8 meter hoogte?

Bumpervoetbal

Trek een opblaasbaar bumpervoetbalpak aan en bereid je voor op een hilarisch potje voetbal!

Bachelor Shooting

Leuk voor het vrijgezellenfeest! De bruid of bruidegom in wording moet een parcours afleggen en opdrachten uitvoeren. Schiet raak terwijl hij/zij het parcours aflegt.

Reuzeladder

Een echte teambuilder... De eerste treden van de ladder zijn nog makkelijk. Daarna wordt de afstand tussen de balken steeds groter. Halen jullie de 8 meter?

Beachvolleybal

Pass, set-up, smash, PUNT! Lekker fanatiek of iets meer recreatief. Speel dit spelletje met je voeten in het zand!

Ontknoping

Twee personen worden aan elkaar vast gebonden en moeten een parcours met hindernissen afleggen. Alleen door samen te werken haal je de eindstreep!

Twister klimwand

Een klimwand kennen we allemaal. Nu draait iemand beneden aan de knoppen. Beweeg je handen en voeten zoals aangegeven.

Wasmachine schieten

Even de bal in de wasmachine schieten... Dat is toch een makkie? Hoeveel punten schieten jullie bij elkaar?

Expeditie Robinson I

Voer diverse opdrachten uit en open aan het einde van het parcours de kluis! Wie doet dit als eerste en gaat er met de winst vandoor?

Expeditie Robinson II

Welk team vind het eerst de 4 getallen die nodig zijn om de kluis te openen? Geluk, snelheid en wijsheid maakt je team succesvol!

Golf in the woods

Speel golf in de Veluwse bossen! Geen strakgemaaide greens en holes met vlaggetjes, maar laaghangende takken, diepe kuilen en ruwe bospaden!

Big Bag race

Zaklopen, maar dan met je hele team! Samen in één grote zak....zijn jullie het snelst bij de finish?

Brainstormbaan

Bedwing met je team de Veluwe-Valley stormbaan. Samenwerking en teamspirit zijn nodig om dit onderdeel te winnen.

Panna

In onze pannakooi neem je het 1 tegen 1 op tegen het andere team. Iemand poorten of scoren is voldoende om je tegenstander eraf te spelen!

Handboogschieten

Ben jij een echte Wilhelm Tell? Schiet jij feilloos in de roos? Doorboor jij de appel? Schiet je team naar de overwinning!

Levend tafelvoetbal

Bij dit onderdeel zit je vast en kun je alleen van links naar rechts bewegen, net zoals bij tafelvoetbal! Scoor en win!

Luchtbuksschieten

Richt het vizier op de roos... Hoeveel punten schiet u voor uw team? Wie is de beste schutter van de dag?

Gladiators

Wie staat er het stevigst op twee benen? Probeer je tegenstander van zijn plateau te krijgen voordat je zelf van de troon gestoten wordt!

Minifit

Hoeveel collega's krijgen jullie in deze kleine authentieke auto?

Gatenlabyrinth met touwen

Stuur de bal door het labyrinth. Maar let op; de bak mag alleen met touwen worden gemanouvreerd.

Voetvolley

Gewoon even een pootje voetvolley, kijken welk team de bal het beste onder controle heeft!

Katapult

Bouw een katapult en schiet met scherp! Is jullie katapult zo precies dat jullie genoeg punten schieten om te winnen?

Klootschieten

Klootschieten is een leuke activiteit waar iedereen aan deel kan nemen. Een bosloop met een wedstrijd reglement!

Lopende A

Een persoon staat in de A. De overige teamleden helpen om de A zo snel mogelijk 'lopend' over de finish te krijgen.

Wereldbollenrace

Klim op de Wereldbol en rol zo snel mogelijk richting de finishlijn! Samenwerken is noodzakelijk.

Skilopen

Neem met je teamgenoten plaats op de ski's en bereik door samenwerking en juiste timing als eerste de finish!

Touwtrekken

Twee teams tegen elkaar. Wie trekt wie over de middellijn? Niet alleen kracht, ook techniek speelt hier een belangrijke rol.

Mijnenveld

Vertrouw jij volledig op je teamgenoten? Dan mag jij geblinddoekt dit mijnenveld oversteken terwijl je teamgenoten je gaan coachen.

Foto Memory

Bekende Nederlanders herkennen gaat nog wel, maar kunnen jullie ze ook onthouden?

Bamboebouwen

Jullie krijgen bamboestokken en een doos elastieken. Welk team kan de hoogste op zichzelf staande constructie bouwen?

Puptentje...

Een tent opzetten zonder ruzie is het bewijs van een goed huwelijk. Hoe goed is jullie relatie als het geblinddoekt moet…?

Tafelvoetbal XXXL

Een voetbaltafel van maar liefst 2 1/2 meter lengte! Je speelt zo letterlijk team tegen team!

Spinnenweb

Het hele team zal door het gat moeten. Souplesse, lenigheid en vooral teamwork! Kunnen jullie deze last aan?

Kruiswoordpuzzel

Dit is niet Zweeds maar Zweten! Zonder aanwijzingen moeten jullie de woorden maken door de puzzelstukken op de juiste plaats te leggen.

Wip-Wap XL

Met het hele team gaan jullie op een grote wip-wap staan. Het doel is evenwicht te krijgen, zodat beide kanten van de wip-wap tegelijkertijd van de grond af zijn.

Breinbreker schuifpuzzel

Een breinbreker is al lastig, maar als je hem als schuifpuzzel moet doen, worden de hersencellen echt gekraakt. Hoeveel stappen kunnen jullie vooruit denken?

Kopieren zonder print

Een teamlid ziet de constructie, de andere teamleden aan de andere kant van de muur alleen de onderdelen. Jij gaat ze helpen om het te bouwen!

Heksenkring

Geld over de balk gooien kunnen we allemaal, maar krijg je ook je teamgenoten er over? Sluit de kring en ervaar hoe lastig simpele opdrachten zijn

Menselijke knoop

Een lang touw, veel handen die hem vast moeten houden en bovenal: blinddoeken! Probeer dan maar eens een knoop in het touw te leggen.

Palen van hanoi

Een denkopdracht. Of gaan jullie gelijk doen? 5 genummerde autobanden moeten in dezelfde volgorde gestapeld worden op een andere paal.

Reuzememory

Memory in het groot. Vanaf grote hoogte geeft het team aanwijzingen aan de mensen op de grond die de enorme memoryblokken om moeten keren.

Armpje drukken

Strijd der spierballen. Op een groot blok ga je 1 tegen 1 armpje drukken. Wie is de sterkste?

Koning Voetbal Quiz

Hoe zit het met jullie voetbalkennis? Neem plaats op de Koning Voetbal-tribune en beantwoord de vragen van de scheidsrechter!

Laat je niet Twisten!

Een reuze mat met de bekende gekleurde stippen van het familiespel Twister ligt voor u klaar. De teams spelen dit spel tegen elkaar. Wie blijft het langst overeind en laat zich niet twisten?

Reuze klap!

Met grote bokshandschoenen je vriend of collega verslaan in een profesionele boxring. De scheidsrechter laat de gong horen voor de eerste ronde; wie ontwijkt de grote handschoen en reuze klap!


Vrijgezellenfeest Gelderland - Vrijgezellenfeest Apeldoorn - Vrijgezellenfeest Arnhem - Bedrijfsuitje Veluwe - Bedrijfsuitje Gelderland - Bedrijfsuitje Apeldoorn - Bedrijfsuitje Arnhem - Links
© 2017 Veluwe-Valley, onderdeel van SOS Events B.V. Alle genoemde prijzen zijn excl. 6% BTW en geldig bij minimaal 10 personen.