Centraal in Nederland gelegen

Centraal in Nederland

Vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje

Veluwe Valley; bedrijfsuitjes & vrijgezellenfeesten
Vrijblijvende offerte

Activiteiten op Veluwe Valley


Klimmen op grote hoogte!

Actief klimmen en klauteren met je collega’s, vriendinnen of maten. 10 verschillende parcoursen en 230 meter lange tokkelbaan. Gaaf toch?
2 uur 30 min min

Escape Tours: Ontsnap binnen 2 uur uit je favoriete stad

Super leuke citygame op je smartphone in bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem of Harderwijk. Op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Welk team lost dit het snelst op?
2 uur min

E-chopper rijden

Stap op deze coole elektrische scooters en verken de Veluwe. We maken teams en ieder team speelt een interactieve game onderweg!
2 uur 45 min min

E-loopfiets rijden

Een mix tussen een loopband en een fiets hoe bijzonder is dat! Met elkaar maken jullie in teams een prachtige puzzelroute over de Veluwe!
2 uur 45 min min

Mountainbiken

Deze helm past iedereen! Een stoere mountainbike tocht maken over de Veluwe. Heuvels, bochten en modder. Een perfecte combinatie toch?
dagdeel min

Tandemtocht met interactieve game

Zit jij liever voor of achterop de tandem? Tijdens de route zijn er verschillende stops waar je een interactieve game met je team speelt!
2 uur min

CSI - Los de moord op!

Een moord oplossen in het kleinste stadje van de wereld! In de kasteeltuin is vrouwe Leonora vermoord, maar hoe, door wie en waarmee? Deze game speel je op je smartphone.
2 uur min

Mini Cooper tour

Rij een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Tijdens de puzzeltocht even stoppen om de minibar te plunderen, hoe leuk is dat!
2 uur min

Klootschieten

Klootschieten, een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan. Een gezellige bosloop met een wedstrijdelement!
1 uur 30 min min
Meer activiteiten
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!