Centraal in Nederland gelegen

60 activiteiten voor een vaste prijs, centraal in Nederland

Vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje

Veluwe Valley; bedrijfsuitjes & vrijgezellenfeesten
Vrijblijvende offerte

Activiteiten op Veluwe Valley


Klimmen op grote hoogte!

Actief klimmen en klauteren met je collega’s, vriendinnen of maten. 10 verschillende parcoursen en 230 meter lange tokkelbaan. Gaaf toch?
210 min

Escape Tours: Ontsnap binnen 2 uur uit je favoriete stad

Super leuke citygame op je smartphone in bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem of Harderwijk. Op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Welk team lost dit het snelst op?
180 min

E-chopper rijden

Stap op deze coole elektrische scooters en verken de Veluwe. We maken teams en ieder team speelt een interactieve game onderweg!
180 min

E-loopfiets rijden

Een mix tussen een loopband en een fiets hoe bijzonder is dat! Met elkaar maken jullie in teams een prachtige puzzelroute over de Veluwe!
180 min

Mountainbiken

Deze helm past iedereen! Een stoere mountainbike tocht maken over de Veluwe. Heuvels, bochten en modder. Een perfecte combinatie toch?
60 min

Tandemtocht met interactieve game

Zit jij liever voor of achterop de tandem? Tijdens de route zijn er verschillende stops waar je een interactieve game met je team speelt!
180 min

CSI - Los de moord op!

Een moord oplossen in het kleinste stadje van de wereld! In de kasteeltuin is vrouwe Leonora vermoord, maar hoe, door wie en waarmee? Deze game speel je op je smartphone.
180 min

Mini Cooper tour

Rij een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Tijdens de puzzeltocht even stoppen om de minibar te plunderen, hoe leuk is dat!
180 min

Handboogschieten

Ben jij de nieuwe Robin Hood? Kan jij recht door de appel schieten? En schiet je al de pijlen in de roos? Schiet je team naar de overwinning.
30 min

Luchtbuks Schieten

Laat de jager in je naar boven komen en schiet zo dicht mogelijk bij de roos. Concentratie is belangrijk. Spannend voor jong en oud!
30 min

Klootschieten

Klootschieten, een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan. Een gezellige bosloop met een wedstrijdelement!
60 min

Free Fall

Wie durft er zonder na te denken van 16 meter naar beneden te springen? Bij de Free Fall zal blijken wie vertrouwt op zijn/haar teamgenoten en natuurlijk de techniek.
15 min

Ben Je Getokkeld!?

Volop tokkelen op grote hoogte! Strijd tegen elkaar op de duo-zipline en kom als eerste aan de overkant!
20 min

Bachelor Shooting

Leuk voor het vrijgezellenfeest! De bruid of bruidegom in wording moet een opdracht uitvoeren terwijl jullie hem/haar kunnen beschieten met de paintball geweren.
30 min

Klimwand Tweestrijd

Een echte tweestrijd op de outdoor klimwand. De bel hangt daarboven, maar welk team zal hem als eerste luiden en de winst in zijn zak steken?
30 min

Lachen, Gieren, Brullen

Rollen over de grond van het lachen? Of toch door de reuze skippy, big bags, ski's en lopende band? Gegarandeerd een hilarische estafette!
15 min

Pamper Jump

De Pamper Jump, wie klimt het snelst naar boven en waagt als eerste de sprong naar de boksbal. En blijft ook nog eens hangen!? Diegene die het langst hangt wint!
30 min

Bumper voetbal

Met de bumperballen wordt een potje voetbal opeens wel heel leuk! Welke vrienden of collega´s zullen het meeste op de grond rollen?
20 min

Brainstormbaan

De Veluwe Valley stormbaan is niet alleen een fysieke uitdaging maar er is ook goed denkwerk nodig. Samenwerking en teamspirit helpt iedereen er doorheen.
30 min

Voetpool

Geen biljartballen en normale pooltafel, maar voetballen en een reuze pooltafel. Het team wat als laatste de zwarte bal speelt wint.
15 min

Escape Room: Heineken Ontvoering

Beleef de Heineken ontvoering zelf. Vind de aanwijzingen en open de sloten! Welk team ontsnapt als eerste, binnen 30 minuten, uit de ruimte?
45 min

Escape Room: Mexicaanse Gevangenis

Elk team wordt opgesloten in de gevangenis. De opdracht lijkt simpel: ontsnappen! Vinden jullie binnen 30 minuten de aanwijzingen om de sloten te openen?
45 min

Expeditie Robinson I

Voer diverse opdrachten uit en open aan het einde van het parcours de kluis! Wie doet dit als eerste en gaat er met de winst vandoor?
15 min

Levend Tafelvoetbal

Voetballen, alleen kan je nu alleen van links naar rechts bewegen. Als een echt tafelvoetbal poppetje dus! Strijd tegen elkaar in een 5-tegen-5 wedstrijd.
15 min

Kratstapelen

De kratten liggen klaar, het doel is simpel: bouw een zo hoog mogelijke toren en blijf er op zitten. Gaan jullie het Veluwe Valley record verbreken?
30 min

Katapult schieten

Lanceren jullie de bal verder dan het andere team met een zelfgemaakte katapult? Of is die toch minder stevig dan gedacht?
15 min

Reuze klap!

Je betreedt de boksring met maar 1 doel, je tegenstander uitschakelen. Bij Veluwe Valley gaat het alleen net even iets anders.
10 min

4 op een rij Basketbal

Hoe cool is dat! 4 op een rij, maar dan met basketballen. Ieder team zijn eigen kleur en gooien maar. Is het tactiek of dom geluk?
20 min

Quad Rijden

Op onze quads kan jij je helemaal uitleven! Het parcours zit vol bochten en vraagt het uiterste van jou en je quad! Voor deze activiteit geldt een meerprijs.
45 min

Wasmachine Schieten

Even de bal in de wasmachines schieten... dat is toch een makkie? Achteraf zal blijken voor welk team het echt een makkie is.
10 min

Mijnenveld

Loodsen jullie de geblinddoekte teamgenoten al s eerst door het mijnenveld? Pas wel op! Als ze een mijn raken, is het game over.
15 min

Wereldbollenrace

Klim op de wereldbol en rol zo snel mogelijk richting de finishlijn! Slalom door het parcours en zorg ervoor dat de bal niet te snel rolt.
15 min

Twister Klimwand

Een klimwand kennen we allemaal. Nu draait iemand beneden aan de knoppen. Beweeg je handen en voeten zoals aangegeven.
15 min

De Ontknoping

Haal de eindstreep van het parcours door te klimmen en klauteren, luid jij als eerste de bel? Dan win je! Oh ja, 1 ding: je bent vastgebonden aan een teamgenoot.
15 min

Laat je niet Twisten!

Een reuze twister mat ligt klaar met uiteraard de vertrouwde kleuren. Beide teams spelen tegen elkaar, wie blijft het langst overeind en laat zich niet twisten?
15 min

Expeditie Robinson II

Welk team vind het eerst de 4 getallen die nodig zijn om de kluis te openen? Geluk, snelheid en wijsheid maakt je team succesvol!
20 min

Het Helmenspel

Het helmenspel ken je natuurlijk van TV. Alle teamleden krijgen een helm op waar letters op staan. De opdracht? Maak zo snel mogelijk zo veel mogelijk woorden!
15 min

Gladiatoren

Krijg jij je tegenstander als eerste van zijn plateau af zonder zelf te vallen? Stevig in je schoenen staan is een must bij dit spel.
15 min

Beachvolleybal

Pass, set-up, smash, PUNT! Lekker fanatiek of meer recreatief. Speel dit spelletje met je voeten in het zand. Beachvolleybal is een activiteit voor iedereen!
20 min

Armpje Drukken

Misschien is reuze memory wel het slimste spel op Veluwe Valley, geschikt voor jong en oud.
15 min

Reuze Memory

Met twee teams tegelijk memory spelen maar dan in een groot veld. Probeer meer combinaties bij elkaar te vinden dan je tegenstander. Net zoals vroeger.
15 min

Touwtrekken

Welk van de twee teams is het allersterkst? Het bekende touwtrekspel is perfect om je krachten te laten zien.
15 min

Golf In The Woods

Speel golf in de Veluwse bossen! Geen strak gemaaide greens en holes met vlaggetjes, maar laaghangende takken, diepe kuilen en ruwe bospaden!
60 min

Tafelvoetbal XXL

Tafelvoetballen met een team van 4? Ja het kan op Veluwe Valley! Met onze XXL voetbaltafel speel je met je hele team een gezellig potje tafelvoetbal.
15 min

Wip-Wap XL

Om de beurt gaan jullie op een grote Wip-Wap staan. Het doel is evenwicht te krijgen, zodat beide kanten van de grond af zijn.
15 min

Menselijke Knoop

Een lang touw, veel handen die hem vast moeten houden en bovenal: blindbrillen! Probeer dan maar eens een knoop in het touw te leggen.
15 min

Lopende A

Een persoon staat in de A. De overige teamleden helpen om de A zo snel mogelijk 'lopend' over de finish te krijgen. Vinden jullie de beste techniek?
15 min

Voetvolley

Veel voetballiefhebbers in de groep? Doe dan een lekker potje voetvolley op het beachveldje van Veluwe Valley. Kijken welke team de bal het beste onder controle heeft.
20 min

Palen Van Hanoi

Een slim spelletje, vijf autobanden moeten in dezelfde volgorde op een andere paal gestapeld worden.
15 min

Puptentje

Tentje opzetten? Dat is een eitje, toch? Lukt het jouw team om als eerst geblinddoekt het tentje op te zetten?
15 min

Kopiëren Zonder Print

Een teamlid ziet de constructie, de andere teamleden aan de andere kant van de muur alleen de onderdelen. Jij gaat ze helpen om het te bouwen!
15 min

Koning Voetbal Quiz

Hoe zit het met jullie voetbalkennis? Neem plaats op de Koning Voetbal tribune en beantwoord de vragen van de scheidsrechter!
15 min

Gatenlabyrint Met Touwen

Stuur de bal door het labyrint. Maar let op; de bak mag alleen met de touwen worden bewogen.
15 min

Cijferloop

Met de cijferloop ga je met je gehele team langs alle 50 blokjes. Makkelijk hè? Maar wat als er maar 1 persoon tegelijk de ring in mag?
10 min

Bamboe Bouwen

Elk team krijgt een aantal bamboestokken en een doos met elastieken. Welk team kan de hoogste op zichzelf staande constructie bouwen?
15 min

Foto Memory

De bekende Nederlanders herkennen is soms al lastig maar onthoud je ze ook tot het einde, en welke missen er eigenlijk?
30 min

Panna

Strijd 1-tegen-1 in de pannakooi en deel de tegenpartij zoveel mogelijk panna's uit, of maak simpelweg een doelpunt. Wordt jij de pannakoning?
20 min

Spinnenweb

Het hele team zal door het gat moeten. Souplesse, lenigheid en vooral teamwork! Kunnen jullie deze uitdaging aan?
15 min

Kruiswoordpuzzel

Dit is niet Zweeds maar Zweten! Zonder aanwijzingen moeten jullie de woorden maken door de puzzelstukken op de juiste plaats te leggen.
15 min

Heksenkring

Geld over de balk gooien kunnen we allemaal, maar krijg je ook je teamgenoten er over? Sluit de kring en ervaar hoe lastig simpele opdrachten zijn.
15 min

Evenwichtsbalk

In duo's de evenwichtsbalk over, hou elkaar stevig vast want de balken komen steeds verder uit elkaar te staan. Houden jullie je evenwicht?
10 min

Breinbreker Schuifpuzzel

Een breinbreker is al lastig, maar als je hem als schuifpuzzel moet doen, worden de hersencellen echt gekraakt. Hoeveel stappen kunnen jullie vooruit denken?
15 min
Meer activiteiten
Vanwege corona zijn niet alle activiteiten mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!