Centraal in Nederland gelegen

60 activiteiten voor een vaste prijs, centraal in Nederland

Vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje

Veluwe Valley; bedrijfsuitjes & vrijgezellenfeesten
Vrijblijvende offerte

Activiteiten op Veluwe Valley


Escape Room: Heineken Ontvoering

Beleef de Heineken ontvoering zelf. Vind de aanwijzingen en open de sloten! Welk team ontsnapt als eerste, binnen 30 minuten, uit de ruimte?
45 min
Lees verder

Escape Room: Mexicaanse Gevangenis

Elk team wordt opgesloten in de gevangenis. De opdracht lijkt simpel: ontsnappen! Vinden jullie binnen 30 minuten de aanwijzingen om de sloten te openen?
45 min
Lees verder

Ben Je Getokkeld!?

Twee teams hijsen een teamlid de tokkel in en trekken ze langs de tokkelbaan, het team met de meeste ballen in de tonnen op de grond wint!
30 min
Lees verder

Handboogschieten

Ben jij de nieuwe Robin Hood? Kan jij recht door de appel schieten? En schiet je al de pijlen in de roos? Schiet je team naar de overwinning.
30 min
Lees verder

Levend Tafelvoetbal

Voetballen, alleen kan je nu alleen van links naar rechts bewegen. Als een echt tafelvoetbal poppetje dus! Strijd tegen elkaar in een 5-tegen-5 wedstrijd.
30 min
Lees verder

Quad Rijden

Op onze quads kan jij je helemaal uitleven! Het parcours zit vol bochten en vraagt het uiterste van jou en je quad! Voor deze activiteit geldt een meerprijs.
45 min
Lees verder

Kratstapelen

De kratten liggen klaar, het doel is simpel: bouw een zo hoog mogelijke toren en blijf er op zitten. Gaan jullie het Veluwe Valley record verbreken?
30 min
Lees verder

Lachen, Gieren, Brullen

Rollen over de grond van het lachen? Of toch door de reuze skippy, big bags, ski's en lopende band? Gegarandeerd een hilarische estafette!
15 min
Lees verder

Bumper voetbal

Met de bumperballen wordt een potje voetbal opeens wel heel leuk! Welke vrienden of collega’s zullen het meeste op de grond rollen?
25 min
Lees verder

Bachelor Shooting

Leuk voor het vrijgezellenfeest! De bruid of bruidegom in wording moet een opdracht uitvoeren terwijl jullie hem/haar kunnen beschieten met de paintball geweren.
30 min
Lees verder

Free Fall (nieuw)

Wie durft er zonder na te denken van 6 meter naar beneden te springen? Bij de Free Fall zal blijken wie vertrouwt op zijn/haar teamgenoten en natuurlijk de techniek.
30 min
Lees verder

Pamper Jump (nieuw)

De Pamper Jump, wie klimt het snelst naar boven en waagt als eerste de sprong naar de boksbal. En blijft ook nog eens hangen!? Diegene die het langst hangt wint!
30 min
Lees verder

Klimwand Tweestrijd (nieuw)

Een echte tweestrijd op de outdoor klimwand. De bel hangt daarboven, maar welk team zal hem als eerste luiden en de winst in zijn zak steken?
30 min
Lees verder

4 op een rij Basketbal (nieuw)

Hoe cool is dat! 4 op een rij, maar dan met basketballen. Ieder team zijn eigen kleur en gooien maar. Is het tactiek of dom geluk?
20 min
Lees verder

Voetpool

Geen biljartballen en normale pooltafel, maar voetballen en een reuze pooltafel. Het team wat als laatste de zwarte bal speelt wint.
30 min
Lees verder

Luchtbuks Schieten

Laat de jager in je naar boven komen en schiet zo dicht mogelijk bij de roos. Concentratie is belangrijk. Spannend voor jong en oud!
30 min
Lees verder

Brainstormbaan

De Veluwe Valley stormbaan is niet alleen een fysieke uitdaging maar er is ook goed denkwerk nodig. Samenwerking en teamspirit helpt iedereen er doorheen.
30 min
Lees verder

Expeditie Robinson I

Voer diverse opdrachten uit en open aan het einde van het parcours de kluis! Wie doet dit als eerste en gaat er met de winst vandoor?
30 min
Lees verder

Katapult schieten

Lanceren jullie de bal verder dan het andere team met een zelfgemaakte katapult? Of is die toch minder stevig dan gedacht?
15 min
Lees verder

Reuze klap!

Je betreedt de boksring met maar 1 doel, je tegenstander uitschakelen. Bij Veluwe Valley gaat het alleen net even iets anders.
15 min
Lees verder

Wasmachine Schieten

Even de bal in de wasmachines schieten... dat is toch een makkie? Achteraf zal blijken voor welk team het echt een makkie is.
20 min
Lees verder

Mijnenveld

Loodsen jullie de geblinddoekte teamgenoten al s eerst door het mijnenveld? Pas wel op! Als ze een mijn raken, is het game over.
15 min
Lees verder

Wereldbollenrace

Klim op de wereldbol en rol zo snel mogelijk richting de finishlijn! Slalom door het parcours en zorg ervoor dat de bal niet te snel rolt.
15 min
Lees verder

Twister Klimwand

Een klimwand kennen we allemaal. Nu draait iemand beneden aan de knoppen. Beweeg je handen en voeten zoals aangegeven.
30 min
Lees verder

De Ontknoping

Haal de eindstreep van het parcours door te klimmen en klauteren, luid jij als eerste de bel? Dan win je! Oh ja, 1 ding: je bent vastgebonden aan een teamgenoot.
25 min
Lees verder

Laat je niet Twisten!

Een reuze twister mat ligt klaar met uiteraard de vertrouwde kleuren. Beide teams spelen tegen elkaar, wie blijft het langst overeind en laat zich niet twisten?
20 min
Lees verder

Klootschieten

Klootschieten, een leuke activiteit waar iedereen aan mee kan. Een gezellige bosloop met een wedstrijdelement!
60 min
Lees verder

Expeditie Robinson II

Welk team vind het eerst de 4 getallen die nodig zijn om de kluis te openen? Geluk, snelheid en wijsheid maakt je team succesvol!
20 min
Lees verder

Gladiatoren

Krijg jij je tegenstander als eerste van zijn plateau af zonder zelf te vallen? Stevig in je schoenen staan is een must bij dit spel.
15 min
Lees verder

Beachvolleybal

Pass, set-up, smash, PUNT! Lekker fanatiek of meer recreatief. Speel dit spelletje met je voeten in het zand. Beachvolleybal is een activiteit voor iedereen!
30 min
Lees verder

Armpje Drukken

Misschien is reuze memory wel het slimste spel op Veluwe Valley, geschikt voor jong en oud.
15 min
Lees verder

Minifit

Hoeveel personen krijgen jullie in de kleine auto? Past er nog iemand bij? Verbreken jullie het record?
15 min
Lees verder

Reuze Memory

Met twee teams tegelijk memory spelen maar dan in een groot veld. Probeer meer combinaties bij elkaar te vinden dan je tegenstander. Net zoals vroeger.
15 min
Lees verder

Touwtrekken

Welk van de twee teams is het allersterkst? Het bekende touwtrekspel is perfect om je krachten te laten zien.
15 min
Lees verder

Golf In The Woods

Speel golf in de Veluwse bossen! Geen strak gemaaide greens en holes met vlaggetjes, maar laaghangende takken, diepe kuilen en ruwe bospaden!
60 min
Lees verder

Tafelvoetbal XXL

Tafelvoetballen met een team van 4? Ja het kan op Veluwe Valley! Met onze XXL voetbaltafel speel je met je hele team een gezellig potje tafelvoetbal.
15 min
Lees verder

Wip-Wap XL

Om de beurt gaan jullie op een grote Wip-Wap staan. Het doel is evenwicht te krijgen, zodat beide kanten van de grond af zijn.
15 min
Lees verder

Menselijke Knoop

Een lang touw, veel handen die hem vast moeten houden en bovenal: blindbrillen! Probeer dan maar eens een knoop in het touw te leggen.
15 min
Lees verder

Lopende A

Een persoon staat in de A. De overige teamleden helpen om de A zo snel mogelijk 'lopend' over de finish te krijgen. Vinden jullie de beste techniek?
15 min
Lees verder

Voetvolley

Veel voetballiefhebbers in de groep? Doe dan een lekker potje voetvolley op het beachveldje van Veluwe Valley. Kijken welke team de bal het beste onder controle heeft.
20 min
Lees verder

Palen Van Hanoi

Een slim spelletje, vijf autobanden moeten in dezelfde volgorde op een andere paal gestapeld worden.
15 min
Lees verder

Puptentje

Tentje opzetten? Dat is een eitje, toch? Lukt het jouw team om als eerst geblinddoekt het tentje op te zetten?
15 min
Lees verder

Kopiëren Zonder Print

Een teamlid ziet de constructie, de andere teamleden aan de andere kant van de muur alleen de onderdelen. Jij gaat ze helpen om het te bouwen!
15 min
Lees verder

Koning Voetbal Quiz

Hoe zit het met jullie voetbalkennis? Neem plaats op de Koning Voetbal tribune en beantwoord de vragen van de scheidsrechter!
15 min
Lees verder

Gatenlabyrint Met Touwen

Stuur de bal door het labyrint. Maar let op; de bak mag alleen met de touwen worden bewogen.
15 min
Lees verder

Cijferloop

Met de cijferloop ga je met je gehele team langs alle 50 blokjes. Makkelijk hè? Maar wat als er maar 1 persoon tegelijk de ring in mag?
10 min
Lees verder

Bamboe Bouwen

Elk team krijgt een aantal bamboestokken en een doos met elastieken. Welk team kan de hoogste op zichzelf staande constructie bouwen?
15 min
Lees verder

Foto Memory

De bekende Nederlanders herkennen is soms al lastig maar onthoud je ze ook tot het einde, en welke missen er eigenlijk?
30 min
Lees verder

Panna

Strijd 1-tegen-1 in de pannakooi en deel de tegenpartij zoveel mogelijk panna's uit, of maak simpelweg een doelpunt. Wordt jij de pannakoning?
20 min
Lees verder

Spinnenweb

Het hele team zal door het gat moeten. Souplesse, lenigheid en vooral teamwork! Kunnen jullie deze uitdaging aan?
15 min
Lees verder

Kruiswoordpuzzel

Dit is niet Zweeds maar Zweten! Zonder aanwijzingen moeten jullie de woorden maken door de puzzelstukken op de juiste plaats te leggen.
15 min
Lees verder

Heksenkring

Geld over de balk gooien kunnen we allemaal, maar krijg je ook je teamgenoten er over? Sluit de kring en ervaar hoe lastig simpele opdrachten zijn.
15 min
Lees verder

Evenwichtsbalk

In duo's de evenwichtsbalk over, hou elkaar stevig vast want de balken komen steeds verder uit elkaar te staan. Houden jullie je evenwicht?
10 min
Lees verder

Breinbreker Schuifpuzzel

Een breinbreker is al lastig, maar als je hem als schuifpuzzel moet doen, worden de hersencellen echt gekraakt. Hoeveel stappen kunnen jullie vooruit denken?
15 min
Lees verder
Meer activiteiten